HTML

Fel a keleti partra!

Most éppen USA, New Yorktól a Niagaráig.

Friss topikok

  • alauride: De, biztosan. Pl. a nálad lassabban haladót ne előzd meg jobbról. Pl. ne szemetelj. Pl. közterület... (2013.08.15. 18:51) Általában 3.

Útiterv

2013.06.21. 21:08 alauride

Ekkor adott volt két dátum, a Los Angelesbe érkezés, és az onnan visszaindulás dátuma, kellett egy autó, és egy jó útiterv, merre is töltsük el ezt a húsz napot.

Az autó volt a leggyorsabb, a sokféle ajánlatot böngészve feltűnt, hogy a kisautókhoz (Micra, Corsa) nem adnak GPS-t, hanem külön kell fizetni, a  nagyobbakban pedig benne van, a két ár között GPS-szel együtt még tíz százalék sincs a különbség (és volt, ahol a nagyobbik javára!), így nem az általunk bérelni  szokott kategóriából válogattam. (Mert a GPS kell.) Felmerült, persze, hogy azt is megnéztem, mit kóstálna egy olyan amerikai cirkáló, Cadillac vagy más, de hamar elvetettem - pusztán anyagi okokból.

Végül egy Ford Escape mellett döntöttünk, véletlenszerű rábökéssel az Alamonál.

Los Angelesből indulunk, aztán délnek, végig a tengerparton San Diegóig, majd Phoenix a sivatagban, utána fel Coloradóba, Page városa a Glen Powell Damnál, innen Springdale (Utah), Las Vegas, Los Angeles. Több variáció volt, végül itt is győzött a természet: több sivatag és kanyon, mint város. Még tegnap is alakítottunk egyet, lerövidítve a phoenixi tartózkodást, és megtoldva a Grand Canyonit. A szállásokat a booking.com-on találtam - egy kivételével.

A július 4-ét Phoenixben töltjük, ezt törekedtünk nagyvárosban átélni.

A tengerparton most jó idő van, 25-26 fok, de a sivatagban helyenként 44-et mond a jövő héttől. Hááát...

Azért igyekszünk látni, amit lehet. Víz, zárt cipő, telefon - és könnyű túrák a lábam miatt, bár várakozáson felül gyógyult a műtét után. Azt hiszem, majd csak kint fogok már írni, addig igyekszem a kollégáimat felkészíteni amire csak lehet, de majd úgyis beüt a mennykő...

Szólj hozzá!

Címkék: tervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://felkereked.blog.hu/api/trackback/id/tr35363916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása