HTML

Fel a keleti partra!

Most éppen USA, New Yorktól a Niagaráig.

Friss topikok

  • alauride: De, biztosan. Pl. a nálad lassabban haladót ne előzd meg jobbról. Pl. ne szemetelj. Pl. közterület... (2013.08.15. 18:51) Általában 3.

6.nap este, Kínai Akrobatikus Színház

2014.08.08. 10:28 alauride

Az első esténk hosszúra nyúlt Sanghaiban, mert nyolctól színházba mentünk. Az akrobatikus színház mindig része a programnak, hallottunk már róla. Amit láttunk, az félig cirkusz, félig színház, de mindegyik szám nagyon élvezetes volt, vagy a látványossága, vagy a hihetetlensége, vagy a szereplők ügyessége, hajlékonysága miatt.

Csak néhány kép ízelítőül:

És akit nem lehetett fotóznI. egy hetven év körüli hölgy, vékony, testhez simuló ruhában, és mégis elővarázsolt vagy ezer kártyalapot, és azokkal csinálta  a kunsztokat. Elképzelhetetlen, honnan szedte elő őket főleg, hogy milyen sebességgel, egyenként.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: színház Utazás Kína

A bejegyzés trackback címe:

https://felkereked.blog.hu/api/trackback/id/tr346587447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása